Voorjaarsmenu

Enkel op vrijdag – zaterdag – zondag

Koude hapjes

Quinoa met krokantje van wijting
Mozarellaspiesje zongedroogde tomaat en pesto
Couscousparels met munt en chorizo
Tiramisu van tomaat
Oester met ganzenlever
Kriel met wildpastei
Duo van kaas en salami ( per persoon )

Warme hapjes

Gegratineerde oester
Croque met heilbot en kerstomaat
Pannetje van scampi en groene curry
Pannetje van st-jacobsvruchten
Ovenhapjes
Mini hamburger
Kippenboutjes

Koude voorgerechten

Carpaccio van witblauw – tomaat – rucola – balsamico
Tartaar van zalm – granny Smith – pasta parels – wasabicréme
Gerookte Makreel – quinoa – mousse van tonijn
Pastei van Wild met druivengelei
Halve kreeft – tomaat – rucola – créme van graanmosterd
Traag gegaarde zalm “Belle Vue”
Gerookte eendenborst met honingvinaigrette

Soepen (1L per 3pers)

Vissoep (1L)
Zalmsoep & whisky (1L)
Pastinaaksoep met appel en gremolata (1L)
Courgettesoep met tuinkruiden (1L)
Tomatensoep met fijne kruiden & Italiaanse kaas (1L)
Boschampignonsoep (1L)
Pompoensoep op provençaalse wijze (1L)

Warme voorgerechten

Schelvis – erwtencrème – gebrande wortel – pompoen
Pieterman – appelcider – gegrild witloof – truffel
Op korst gebakken wijting – spek – winterspinazie
Vispannetje – zalm – coquille – victoriabaars – noordzeegarnalen
Bouillabaisse – rouille
Kabeljauw op vel – prei – witte wijnsaus
campi’s – groene curry – gebakken butternut
Alle visvoorgerechten zijn ook als hoofdgerecht verkrijgbaar.

Hoofdgerechten

Parelhoen – gebrand witloof – groenten garnituur – dragonsaus
Kalkoenfilet – courgette – gegrilde tomaat – boschampignonsaus
Traag gegaard kalfsfilet – witloof – pastinaak – trio van wortel – Oosterse saus
Civet van hert – kerstomaat – gebakken appel
Everzwijnfilet – gekarameliseerde spruiten – geroosterde wortels
Traag gegaarde fazantenfilet – boschampignons – witloof – whisky saus
Tongrolletjes – prei – wortel – witte wijnsaus
Zalmfilet – prei – courgette – wortel – champagnesaus
Alle gerechten zijn met bijpassende saus en groenten

Kreeftengerechten

Halve kreeft
Volledige kreeft
Maison (witte wijn – basilicum – tomaten kaviaar)
Armoricaine (Tomaat – look – dragon)
Thermidor (Mosterd – parmezaan – witte wijn)
A la nage (room – citroensap)
Aardappel/rijstgerechten ( 1 keuze bij alle hoofdgerechten inbegrepen )
*Gebakken krielaardappelen
*Puree
*Kroketten
*Rijst
*Risotto
*Aardappelgratin

Dessert

Chocomousse
Crème brûlée
Panna cotta
Tiramisu
Moelleux van chocolade en crème Anglaise
Assortiment glaasjes
Ijstaart (Vanille-Chocolade) 12 pers.
Kerstster (roomijs)