Enkel op vrijdag – zaterdag – zondag
Koude hapjes
Quinoa met krokantje van wijting |
Mozarellaspiesje zongedroogde tomaat en pesto |
Couscousparels met munt en chorizo |
Tiramisu van tomaat |
Oester met ganzenlever |
Kriel met wildpastei |
Duo van kaas en salami ( per persoon ) |
Warme hapjes
Gegratineerde oester |
Croque met heilbot en kerstomaat |
Pannetje van scampi en groene curry |
Pannetje van st-jacobsvruchten |
Ovenhapjes |
Mini hamburger |
Kippenboutjes |
Koude voorgerechten
Carpaccio van witblauw – tomaat – rucola – balsamico |
Tartaar van zalm – granny Smith – pasta parels – wasabicréme |
Gerookte Makreel – quinoa – mousse van tonijn |
Pastei van Wild met druivengelei |
Halve kreeft – tomaat – rucola – créme van graanmosterd |
Traag gegaarde zalm “Belle Vue” |
Gerookte eendenborst met honingvinaigrette |
Soepen (1L per 3pers)
Vissoep (1L) |
Zalmsoep & whisky (1L) |
Pastinaaksoep met appel en gremolata (1L) |
Courgettesoep met tuinkruiden (1L) |
Tomatensoep met fijne kruiden & Italiaanse kaas (1L) |
Boschampignonsoep (1L) |
Pompoensoep op provençaalse wijze (1L) |
Warme voorgerechten
Schelvis – erwtencrème – gebrande wortel – pompoen |
Pieterman – appelcider – gegrild witloof – truffel |
Op korst gebakken wijting – spek – winterspinazie |
Vispannetje – zalm – coquille – victoriabaars – noordzeegarnalen |
Bouillabaisse – rouille |
Kabeljauw op vel – prei – witte wijnsaus |
campi’s – groene curry – gebakken butternut |
Alle visvoorgerechten zijn ook als hoofdgerecht verkrijgbaar. |
Hoofdgerechten
Parelhoen – gebrand witloof – groenten garnituur – dragonsaus |
Kalkoenfilet – courgette – gegrilde tomaat – boschampignonsaus |
Traag gegaard kalfsfilet – witloof – pastinaak – trio van wortel – Oosterse saus |
Civet van hert – kerstomaat – gebakken appel |
Everzwijnfilet – gekarameliseerde spruiten – geroosterde wortels |
Traag gegaarde fazantenfilet – boschampignons – witloof – whisky saus |
Tongrolletjes – prei – wortel – witte wijnsaus |
Zalmfilet – prei – courgette – wortel – champagnesaus |
Alle gerechten zijn met bijpassende saus en groenten |
Kreeftengerechten
Halve kreeft |
Volledige kreeft |
Maison (witte wijn – basilicum – tomaten kaviaar) |
Armoricaine (Tomaat – look – dragon) |
Thermidor (Mosterd – parmezaan – witte wijn) |
A la nage (room – citroensap) |
Aardappel/rijstgerechten ( 1 keuze bij alle hoofdgerechten inbegrepen ) *Gebakken krielaardappelen *Puree *Kroketten *Rijst *Risotto *Aardappelgratin |
Dessert
Chocomousse |
Crème brûlée |
Panna cotta |
Tiramisu |
Moelleux van chocolade en crème Anglaise |
Assortiment glaasjes |
Ijstaart (Vanille-Chocolade) 12 pers. |
Kerstster (roomijs) |